Van Gurp & De Witte

Over Van Gurp & De Witte

Bij Van Gurp & De Witte kunt u terecht voor softwareontwikkeling op maat. Beide vennoten hebben ruim zeven jaar ervaring met het ontwikkelen van software in Delphi en onderliggende databases. Van Gurp & De Witte vult uw team aan als programmeur, systeemanalist of leider van een ontwikkeltraject.

Techniek en meer

Specialiteit van ons bedrijf is het vertalen van uw wensen naar technische specificaties. Naast de technische ‘valkuilen’ inventariseert Van Gurp & De Witte ook de risico’s voor de bedrijfsvoering in het algemeen. Onze brede, bedrijfseconomische achtergrond maakt het mogelijk om eventuele obstakels snel te traceren en terug te koppelen.

Delphi-specialisme

Van Gurp & De Witte werkt zowel voor klanten in de profit- als in de non-profitsector. Naast het specialisme op het gebied van Delphi programmeren en databases zoals Oracle en SQL Server, hebben beide medewerkers ervaring met uiteenlopende software. Wij hebben ervaring met verschillende ontwikkelomgevingen, zoals Java, ASP, JavaScript, Visual Basic, PHP en PL/SQL. Daarnaast zijn we goed bekend met databases als Interbase, MySQL , Access en Paradox.

Van Gurp & De Witte Fluwelensingel 30 2806 CB Gouda